JEFFREY LEWIS & THE JUNKYARD + PIKELET al Helio

Jeffrey Lewis, uno de los nombres claves del anti-folk, está de vuelta, y esta vez con, The Junkyard. Estará presentando su quinto LP oficial, ‘Em Are I’ (2009), uno de los discos del año el jueves 23 en el Heliogàbal.
Dijous 23 de juliol a l’Heliogàbal – 6€
http://www.myspace.com/jefflewisband
http://www.myspace.com/ovalyn

IMPORTANT!

Degut a la creixent popularitat d’en Jeffrey Lewis, hem decidit donar l’opció a fer un doble set per tal de que el mínim possible de gent es quedi sense veure’l. Els dos sets començarien a les 19:00h i a les 22:00h respectivament.
Per tal de saber si aquest doble show té raó de ser, hem decidit donar la opció a reservar entrades nomès pel concert de les 19:00h. Pel concert de les 22:00h no hi haurà llista de reserves, donat que és així com s’havia programat des d’un inici.
Si volguèssiu reservar entrades per aquest concert, escriviu un email a rafelurena@gmail.com indicant nom i cognoms. La data límit per fer la reserva és dimecres 22 fins a les 17:00h.
Si la proposta no té bona acollida, es farà un únic concert a les 22:00h tal i com s’havia programat en un inici. Si així fos, s’enviaria un email d’avís a tots els que haguessiu reservat entrada.
Re-envieu aquest email a tot aquell que creieu convenient siusplau.
Moltes gràcies.
Rafel
Petits Records
+ información: JEFFREY LEWIS & THE JUNKYARD + PIKELET al Helio

1 Comentario

  • #1
    arnau  |  20 / 07 / 2009, 3:04 pm

    Oh!, bien, a las 7 me va perfecto, a las 10 no podía ir, :)

Comenta: